Retslig inkasso

Retslig inkasso

Retslig inkasso

Er det ikke lykkedes at få dine udestående fordringer betalt i rykker- eller inkassoprocessen, foretager vi en scoring og vurdering af sagen og anbefaler hvilke sager, der er egnet til at gå rettens vej. Ved at indlevere sagen til retten, opnås et fundment på kravet (dom på, at din kunde skylder dig pengene) og forældelsen af kravets hovedstol forlænges fra 3 år til 10 år. Der kan indgås betalingsaftaler og endeligt kan der gøres udlæg for kravet hos kunden, hvis der er mulighed herfor.

Vi samarbejder med nogle af landets bedste advokater. Vi varetager al kontakt med retten og eventuel advokat i særlig tvistede sager. Statusoverblik på den enkelte sag, sker via din adgang til vores online kundeweb hvor sagen er oprettet.

Vi hjælper dig med den bedste løsning i den retlige proces og til markedets bedste priser!

Hvad tilbyder vi?

  • Scoring, vurdering og anbefaling af sagens videre forløb
  • Faste lave omkostninger i den retlige proces
  • Udarbejdelse af betalingspåkrav, stævninger og fogedrekvisitioner
  • Møde i fogedretten
  • Realisering af udlæg
  • 100 % din hovedstol tilbage ved betalinger
  • Professionel og tryg rådgivning

3

Gode grunde til

Hvorfor du skal vælge os

Vi har mange års erfaring med inddrivelse af udestående fordringer indenfor både B2B og B2C krav. Vi gør det nemt for vores kunder, ved at lade os overtage hele inddrivelsesprocessen, fra en faktura er forfalden til pengene er kommet hjem. Vi sikrer en fornuftig inddrivelse med lave omkostninger og en høj succesrate samtidig med vi har skyldner i centrum.

  • Bedste pris

  • Vi gør noget ved dine sager

  • Bedste service - god gammeldags kundeservice

Her kan du møde

Vores team

Gitte Cramon

Gitte Cramon

Managing Partner & CEO

Jeg har gennem 30 år opbygget mine kompetencer og viden indenfor inddrivelsesområdet og er dermed stærk indenfor faget.

Læs mere

Torben Zimmermann

Torben Zimmermann

COO - Partner

Med 25 års erfaring i branchen har jeg selv oplevet mange udfordringer i forhold til inddrivelsesforretning og tilhørende IT-systemer.

Læs mere

Flemming Kentved

Flemming Kentved

CIO - Partner

Jeg har arbejdet med IT i over 12 år og i den største del af denne tid har jeg arbejdet indenfor inddrivelsesbranchen.

Læs mere

Jan Rasmussen

Jan Rasmussen

Credit Management rådgiver

Jeg har arbejdet i mere end 30 år med Credit Management og Debt Collection i Danmark og i udlandet.

Læs mere

Tine Bjørn Hjort

Tine Bjørn Hjort

Sagsbehandler og rådgiver

Jeg har arbejdet i mere end 30 år med inddrivelse og retssager i advokat-, inkasso- og finansielle virksomheder som i den offentlige sektor.

Med en juridisk faglig baggrund, der giver mig fuld indsigt i mange forskellige typer af problemstillinger, har jeg en solid baggrund til at yde en korrekt og professionel kunderådgivning.

Tobias Olsen

Tobias Olsen

Sagsbehandler og Callcenter medarbejder

Jeg har gennemgået Inkasso Mæglerens interne juridiske kursus ”Kredit Skolen” og kommunikationskursus i formidling indenfor forskellige persontyper. Dette giver mig en god ballast i forhold til min hjælp overfor kunder og debitorer.

Albert Sehested

Albert Sehested

Sagsbehandler og Callcenter medarbejder

Udover at være talenttræner hos HIK, arbejder jeg hos Inkasso Mægleren med lettere sagsbehandling og i vores eget callcenter.

Jeg har gennemgået Inkasso Mæglerens interne juridiske kursus ”Kredit Skolen” og kommunikationskursus i formidling indenfor forskellige persontyper, hvilket giver mig en god ballast i forhold til min hjælp overfor kunder og debitorer.

Ønsker du mere information

Så kontakt os gerne i dag

Benyt venligst kontaktformularen, hvis du ønsker at komme i kontakt med os og høre mere om, hvordan Inkasso Mægleren ApS kan hjælpe din virksomhed. Vi kontakter dig hurtigst muligt og det er naturligvis helt uforpligtende.

Troværdighed

Gensidig respekt

Tillid